Райффайзен Банк Аваль уже півтора року — на 1 місці у рейтингу стійкості банків, — портал "Мінфін" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Райффайзен Банк Аваль уже півтора року — на 1 місці у рейтингу стійкості банків, — портал "Мінфін"

Особисті фінанси
48
Київ. 22 серпня. — За результатами 2 кварталу 2018 року Райффайзен Банк Аваль знову посів 1 місце в рейтингу стійкості банків, складеному порталом «Мінфін». Як зазначають автори рейтингу, це лідерство він зберігає вже більш ніж півтора року.
Рейтинг стійкості «Мінфіну» враховує кілька показників. Один із них — оцінка банку фінансовими аналітиками провідних українських компаній, і цього разу Райффайзен Банк Аваль отримав найвищий бал від аналітиків.
Ще одна складова рейтингу — індекс стійкості банків, в якому враховано залежність банків від вкладів фізосіб, якість фондування, прибутковість, ліквідність, достатність капіталу та масштаб діяльності. За цим індексом Райффайзен Банк Аваль також лідирує.
Як зазначається в редакторському матеріалі до рейтингу, в цілому другий квартал 2018 року був для банківської системи «на диво спокійним» — ні один із 82 працюючих банків не пішов із ринку, система продовжує працювати прибутково, населення продовжує нести кошти на депозитні рахунки.
Фінансовий портал «Мінфін» — джерело ділової інформації та співтовариство споживачів фінансових послуг. Рейтинг стійкості банків, що складається порталом, — це щоквартальна оцінка діяльності українських банків на підставі інформації з офіційних і відкритих джерел. До рейтингу увійшли банки перших трьох груп за класифікацією НБУ, а також невеликі банки з портфелями роздрібних депозитів від 1 млрд грн.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас