Уряд США виділив $800 тис. на дослідження блокчейна — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уряд США виділив $800 тис. на дослідження блокчейна

Світ
177
Уряд США допоможе фінансувати розподілену реєстраційну платформу, що розробляється дослідниками з Каліфорнійського університету в Сан-Дієго.
Субхашині Сігвананам, дослідник і архітектор програмного забезпечення з підрозділу Scientific Computed Data Computed в Supercomputing Center виграв грант на 818’433 доларів США від Національного наукового фонду (NSF), щоб розробити Open Science Chain (OSC), розподілений реєстр, який допоможе дослідникам ефективно отримувати та перевіряти дані, зібрані в ході наукових експериментів.
NSF, стара наукова організація, служить ключовим каналом для дослідницьких ініціатив у США для використання федеральних ресурсів. У попередні роки урядова організація фінансувала низку блокчейн-проектів, в тому числі ті, які були зосереджені на різних аспектах механізмів стимулювання криптовалюти і випадків використання технології блокчейн.
Публічні записи показують, що проект спричиняє створення «заснованої на веб-платформі кіберінфраструктури, побудованої з використанням технології розподіленого реєстру, який дозволяє дослідникам надавати метадані та інформацію про перевірку їх наукових наборів даних і оновлювати цю інформацію, оскільки набори даних змінюються та еволюціонують з часом».
Простіше кажучи, мережа буде представляти собою живий і цифровий каталог роботи дослідників, що росте по мірі того, як буде з’являтися і розвиватися додаткова інформація. Згідно з дослідженням, вчені зможуть довіряти даним, які вони отримують і якими вони обмінюються.
Грант розрахований на підтримку проекту з 1 вересня 2018 року і до 31 серпня 2021 року згідно з офіційним листом.
За матеріалами:
Cryptellect
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас