США виділять Україні ще 78 млн доларів на реформи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

США виділять Україні ще 78 млн доларів на реформи

Казна та Політика
138
Уряд США виділить Україні додатково 78 млн доларів на підвищення прозорості управління та забезпечення сталого економічного розвитку.
Сьогодні Кабмін ухвалив рішення про підписання додаткових угод до Угоди з США від 17 вересня 2014 року з підвищення прозорості управління та сталого економічного розвитку.
Підписання додаткової угоди щодо забезпечення сталого економічного розвитку створить умови для виділення США додаткової технічної допомоги в розмірі 54,4 млн доларів.
Ці кошти будуть спрямовані на доступність інвестиційної діяльності, зміцнення потенціалу приватного сектору економіки і т. д. Таким чином, загальний обсяг технічної допомоги, направлений в рамках Угоди, з урахуванням додаткових коштів складе понад 139 млн доларів.
Ще більш ніж 23,6 млн доларів додатково виділять на реформу держуправління. Ці кошти спрямують на покращення законодавчого середовища у відповідності з європейськими стандартами. Загальний обсяг технічної допомоги в рамках Угоди з урахуванням додаткових коштів складе більше ніж 62 млн доларів.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас