Ford і Alibaba займуться «розумними» автомобілями — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ford і Alibaba займуться «розумними» автомобілями

Технології&Авто
95
Відповідну угоду укладено між фірмою Autonomic, дочірньою структурою Ford Smart Mobility, і Alibaba Cloud, підрозділом Alibaba Group, що займається хмарними обчисленнями.
Сторони займуться впровадженням платформи Transportation Mobility Cloud (TMC) – передового рішення у сфері мобільності і транспорту для підключених автомобілів. Передбачається, що ця система, розроблена фахівцями Autonomic, буде розгорнута на потужностях Alibaba Cloud.
«Технологія TMC стане відкритою хмарною платформою, яка надасть стандартизовані дані та інфраструктуру стороннім розробникам. Це дозволить швидко створювати програмні продукти з доданою вартістю для взаємодії з підключеними транспортними засобами», – кажуть партнери.
В цілому, платформа TMC дозволить розширити можливості «розумних» автомобілів. Приміром, за допомогою нових додатків жителі зможуть точно планувати поїздки з пересадками. Система зможе забезпечити навігацію автономних автомобілів на жвавих вулицях.
У Autonomic і Alibaba Cloud вважають, що партнерство зіграє важливу роль у формуванні транспортної екосистеми майбутнього.
Платформа ТМС допоможе автовиробникам, операторам громадського транспорту та корпоративних автопарків, а також розробникам програмного забезпечення поліпшити комунікаційні можливості підключених автомобілів і підвищити якість транспортних послуг нового покоління.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас