Отримуйте святкову знижку на пальне у мережі АЗК "Окко" для власників карток Visa Fishka та Visa Business Fishka — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Отримуйте святкову знижку на пальне у мережі АЗК "Окко" для власників карток Visa Fishka та Visa Business Fishka

Особисті фінанси
213
Київ. 20 серпня. — Райффайзен Банком Аваль вітає з Днем Незалежності України та спільно із Fishka пропонує своїм клієнтам — власникам платіжних карток Visa Fishka та Visa Business Fishka скористатися спеціальними пропозиціями у мережі АЗК «Окко».
Впродовж 23-26 серпня 2018 р. розраховуйтеся за пальне на касах АЗК платіжною карткою Visa Fishka або Visa Business Fishka та отримуйте знижку*:
● 5 грн балами/л за бензин та ДП,
● 2 грн балами/л за ГАЗ.
Знижка нараховується балами на картку Fishka. Бали додаються до загального балансу картки Fishka та стають доступними до списання через 24 години після заправки.
Знижка діє при розрахунку карткою на касі та не сумується з іншими діючими пропозиціями на АЗК «Окко».
Отримуйте приємні винагороди за розрахунки карткою Fishka!
Замовити платіжну картку Fishka можна на сайті банку — www.aval.ua або у найближчому відділенні Райффайзен Банку Аваль.
*Акція проводиться в мережі діючих АЗК «Окко» по всій території України (за винятком АР Крим) з 23.08.2018р. до 26.08.2018 р.
Знижка від існуючих цін у розмірі 5 грн балами /1 л бензину, дизельного палива та 2 грн балами / 1л ГАЗу з наявного на АЗК у місці проведення Акції асортименту нараховується балами на рахунок учасника у Програмі лояльності Fishka за увесь придбаний літраж при розрахунку за вказане пальне платіжною карткою Visa Fishka або Visa Business Fishka від Райффайзен Банку Аваль. Знижка не сумується з будь-якими іншими знижками, які надаються у межах діючих на АЗК «Окко» у місці проведення Акції пропозицій. Бали додаються до загального балансу рахунку учасника у Програмі лояльності Fishka та стають доступними до списання через 24 години після купівлі вказаного пального.
Деталі на www.myfishka.com або за номером гарячої лінії Fishka 0 800 505 118.
Ліцензія НБУ № 10 від 18.06.2018 р. Усі види банківських послуг. Умови надання банківських послуг регламентуються Райффайзен Банком Аваль. Усі деталі на aval.ua
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас