Burisma відкрила нове газове родовище в Харківській області — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Burisma відкрила нове газове родовище в Харківській області

Фондовий ринок
1807
Burisma Group, підконтрольна бізнесмену Миколі Злочевському, відкрила нове родовище газу на Веселковій структурі Пегедовської площі (Харківська обл.), повідомила прес-служба компанії.
За її даними, на Веселковій структурі за вісім місяців була пробурена пошукова свердловина глибиною 5,4 тис. м, при її випробуванні отримано промислові добові дебіти обсягом понад 200 тис. куб. м газу. В процесі буріння розкрито сім газоносних і газонасичених інтервалів у визейських і серпуховських відкладах нижнього карбону з загальною потужністю продуктивних пластів близько 60 м.
У цілому запаси і ресурси газу в межах Пегедовської площі можуть скласти понад 7 млрд куб. м. З метою підготовки до промислового буріння вже ведуться роботи з комплексної переобробки і переінтерпретації сейсморозвідувальних матеріалів в межах площі, а також на суміжних ділянках, за результатами яких будуть закладатися нові пошукові свердловини.
“За результатами проведених досліджень свердловини та інтерпретації матеріалів буріння будуть зроблені уточнення геологічної моделі Веселкової структури, зокрема, і Пегедовської площі в цілому, детальна оцінка ресурсної бази”, – зазначив CEO Burisma Group Тарас Бурдейний.
“Зараз ми продовжуємо буріння свердловин на Водяновському, Рокитнянському і Роганському родовищах. Також добурена пошукова свердловина на Гуцуловському родовищі, де вже проведені геофізичні дослідження та відкриті нові поклади газу. У червні компанія почала бурити свердловину на Пилипівській площі в Івано-Франківській області та Нікловицькому родовищі Львівської області”, – додав він.

Довідка Finance.ua

  • Burisma Holdings підконтрольні “Еско-Північ”, “Куб-Газ”, “Парі”, “Перша українська нафтогазова компанія”, “Системойлінжинірінг”, “Надрагаз”, “Алдеа Україна”, “Бурисма Сервіс”, “Технокомсервіс”, “Надрагазвидобування”, “Газойлінвест” і “Нафтогазопромислова геологія”.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас