Активи Укроборонпрому продаватимуться через ProZorro — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Активи Укроборонпрому продаватимуться через ProZorro

Фондовий ринок
343
Активи всіх підприємств-учасників державного концерну “Укроборонпром” будуть продаватися виключно через систему електронних аукціонів ProZorro.Продажі.
Про це поінформували в Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України.
Наразі “Укроборонпром” почав модернізацію системи закупівель і продажів, після завершення якої нововведення набуде чинності.
Передбачається, що єдина модернізована система замінить різні електронні торгові майданчики, які зараз використовуються на підприємствах концерну.
“Нова система повинна прозоро охопити всі продажі активів концерну, а також комерційні, некомерційні і допорогові закупівлі, мати механізми автоматизованого контролю, планування закупівельної діяльності і т. д. У створенні системи ми базуємося на принципах і підходах ProZorro, тобто на повній прозорості та підзвітності, а також рівному і легкому доступі для бізнесу і громадськості”, – повідомив директор дивізіону спецекспортерів, постачання, інформації і аналітики ГК “Укроборонпром” Віталій Цвігун.
Для роботи з модернізованою системою продажів і закупівель держконцерн вже оголосив кваліфікаційний відбір для електронних майданчиків.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас