У Львові замінять "маршрутки" великими автобусами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Львові замінять "маршрутки" великими автобусами

Технології&Авто
2296
Управління транспорту Львівської міськради оголосило конкурс на заміну 54 автобусних маршрутів в режимі маршрутного таксі на режим звичайного автобуса.
Про це повідомляється на офіційному сайті Львівської міськради.
54 автобусних маршрути розділені на 14 лотів, які мають курсувати в режимі звичайного автобуса, а не маршрутного таксі, як зараз.
Різниця полягає в тому, що автобусний режим передбачає зупинку транспорту тільки на фіксованих зупинках і певний інтервал руху, а режим маршрутного таксі – зупинку на вимогу і графік відправлення тільки з кінцевих зупинок.
“Збираємо пропозиції від перевізників до 14 вересня. До 3 жовтня плануємо визначити переможців. Потім ще 10 днів – на оскарження результатів. Тому приблизно 10-15 жовтня повинні вийти на підписання договорів”, – заявив заступник директора житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради Андрій Білий.
За його словами, серед умов договорів – штрафні санкції за невиконання рейсів, незадовільний санітарний стан автобусів, порушення правил дорожнього руху.
Одна з обов’язкових умов – оновлення рухомого складу від 35% до кінця 2019 року і від 50% – з січня 2020 року. Автобуси повинні бути пристосовані для перевезення осіб з інвалідністю та маломобільних пасажирів.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас