Google анонсувала Go-версію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google анонсувала Go-версію

Технології&Авто
2051
Google поділився подробицями Android 9 Pie (Go edition) – легкої версії продукту.
Go-версія Android покликана зробити використання слабких пристроїв більш комфортним. Вона призначена в першу чергу для країн, що розвиваються, і оптимізована не тільки для недорогої апаратної начинки, але і для повільних мереж передачі даних.
Користувачі Android 9 Pie (Go edition) отримають 500 Мбайт додаткового простору для файлів. В середньому на Go-пристрої з 8 Гбайт пам’яті лише 5 Гбайт вільні для використання. У власників слабких смартфонів буде більше місця для фотографій, музики і додатків.
Все це доповнено спеціальними версіями додатків від Google, включаючи Google Assistant, Google Maps і YouTube. Наприклад, Android Messages для Android 9 Pie (Go edition) займає приблизно на 50 % менше місця, ніж повноцінний варіант месенджера.
Нова Go-версія операційної системи завантажується швидше і обзавелася новими функціями для забезпечення безпеки. З’явилася панель для відстеження споживання даних.
«У сукупності ці функції допомагають вирішити деякі з найбільш поширених проблем пристроїв початкового рівня, пов’язаних з пам’яттю, продуктивністю, управлінням даними і конфіденційності, – заявила Google. – Чекайте на появу на полицях магазинів перших пристроїв на Android 9 Pie (Go edition) цієї осені».
За словами компанії, на Android Go працює 200 моделей пристроїв більш ніж в 120 країнах.
Понад 100 виробників збираються випустити смартфони на базі операційної системи до кінця року.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас