"Рубль не втримається": Росію попередили про провальні наслідки від санкцій США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Рубль не втримається": Росію попередили про провальні наслідки від санкцій США

Валюта
27797
У Росії після незначного зміцнення рубль продовжив падати. Експерти вважають, що курс долара може пробити позначку в 70 рублів вже 22 серпня.
Як сказано в матеріалі Газета.ru, такий ефект очікується від введення нового пакета санкцій США проти Росії. Вони були анонсовані як раз на це число.
Опитані виданням експерти вважають, що рубль продовжить падіння. Тимчасове зростання російської валюти пояснювалося тим, що інвестори “звикли до санкцій”, і тим, що ціни на нафту зросли. При цьому, на їхню думку, фундаментальних факторів на підтримку рубля немає”.
На думку провідного аналітика TeleTrade Анастасії Ігнатенко, в песимістичному варіанті можливе різке зростання долара. Такий сценарій реалізується, якщо 22 серпня Вашингтон, як і планував, введе санкції проти Москви у зв’язку з інцидентом в британському Солсбері.
“Як вважають експерти, обмеження щодо купівлі нових випусків російського держборгу ще більше відлякають нерезидентів. Їх частка за останній час і так сильно знизилася, і зараз становить нижче ніж 30%, і вихід цієї частини з рублевих активів призведе до падіння боргового ринку РФ”, – сказано в матеріалі.
На думку аналітика “Алор Брокер” Катерини Конюхової, на цьому тлі курс російської валюти навіть може обвалитися до 80 рублів за долар США.
За матеріалами:
Обозреватель
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас