Volkswagen повністю переходить на віртуальне моделювання — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Volkswagen повністю переходить на віртуальне моделювання

Технології&Авто
428
Підрозділ Volkswagen Design повідомив про масштабну цифрову трансформацію. Тепер весь процес — від початку розробки проектів і до отримання нового продукту — є повністю цифровим.
Йдеться в тому числі про впровадження технологій віртуальної і доповненої реальності. Зокрема, фахівці Volkswagen застосовують особливі окуляри, які дозволяють декільком співробітникам, що перебувають у різних країнах світу, одночасно підключатися до віртуального простору для роботи над створенням образів продукту.
Віртуальне моделювання підвищує ефективність реалізації проектів. Крім того, істотно скорочуються обсяги проектування майбутніх моделей з дизайнерського пластиліну, що економить час і кошти.
Передові цифрові технології дозволяють прискорити створення нових автомобілів. Серед застосовуваних інструментів — інтерактивні конструкції і дисплеї великого розміру.
«Нові можливості полегшують дизайнерам взаємодію з іншими учасниками проектування. Наприклад, це дозволяє інженерам, що спеціалізуються на аеродинаміці, стати повноцінними учасниками процесу, що в кінцевому підсумку стимулює креативність і забезпечує досконалий продукт. Основою всього стає розвинена інфраструктура і сучасні інформаційні технології — у режимі реального часу відбувається спільна робота співробітників з різних куточків світу», — зазначає автогігант.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас