Nissan в Китаї створить 20 нових «електрифікованих моделей — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Nissan в Китаї створить 20 нових «електрифікованих моделей

Технології&Авто
369
Японська компанія Nissan планує розробити в Китаї на своєму спільному підприємстві з компанією Dongfeng Motor 20 нових «електрифікованих» моделей.
Мова йде про «чисті» електромобілі і про автомобілі з гібридною електричною силовою установкою.
Зараз більшість продажів електрифікованих автомобілів Nissan припадають на моделі з гібридною системою e-POWER. Такою силовою установкою першим в минулому році став оснащуватися хетчбек Nissan Note. Система e-POWER забезпечує повністю електричний привід автомобіля.
Слід зазначити, що в системі e-POWER бензиновий двигун, на відміну від інших гібридних силових установок, не пов’язаний з колесами, а тільки заряджає акумулятор. e-POWER створює дуже великий крутний момент. При цьому система працює надзвичайно тихо.
Nissan продовжить створювати моделі з системою e-POWER, але при цьому не забуде і про «чисті» електромобілі. Так, ця компанія разом з китайським підприємством Dongfeng Motor до 2022 року випустить під чотирма брендами 20 нових електромобілів і гібридів з системою e-POWER.
Раніше Nissan оголосив, що під своїм власним брендом до 2022 року він буде щорічно продавати по 1 млн. «електрифікованих» автомобілів. У цьому йому допоможуть не тільки спільні підприємства в Китаї, але і співпраця з Renault і Mitsubishi.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас