В Іспанії надійшли в продаж автомобілі за 500 тис. євро, що літають — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Іспанії надійшли в продаж автомобілі за 500 тис. євро, що літають

Технології&Авто
3394
В Іспанії надійшли в продаж перші літаючі автомобілі від компанії PAL-V, яка в березні 2018 року представила свої новинки на Женевському автосалоні, а тепер вийшла з ними на ринок елітарного транспорту.
Модель PAL-V Liberty, що представляє собою гібрид автомобіля і ґіроплану (автожира), днями була виставлена в салоні Marbella Supergarage в Марбельї (Малага), який славиться продажем ексклюзивних машин.
Серед гучних угод салону – продаж Ferrari LaFerrari вартістю 3,7 млн євро і Bugatti Veyron, ціна якого наближалася до 2 млн євро.
Відтепер в цьому салоні доступний для замовлення і літаючий автомобіль серії Pionner Edition. Його можна буде отримати вже на початку наступного року. Перша серія включає лише 90 машин вартістю 500 тисяч євро кожна. Пізніше PAL-V хоче випустити більш доступну версію Sport Edition за ціною 299 тисяч євро, повідомляє La Vanguardia.
Літаючий автомобіль вміщує двох осіб. Він обладнаний трьома двигунами: одним для пересування по землі, і двома для польотів. У повітрі апарат здатний працювати в режимі автопілота. Машина до моменту продажу отримає всі необхідні європейські сертифікати для експлуатації як наземного транспортного засобу, так і літального апарату.
Щоб злетіти машині потрібно близько 10 хвилин. Для зльоту їй потрібний тільки злітний майданчик – засіб пересування злітає вертикально і не потребує розгону.
Однак для управління цим транспортним засобом водієві необхідно мати не тільки водійське посвідчення, але і ліцензію пілота вертольота.
Максимальна висота польоту PAL-V Liberty – 3500 м, швидкість у повітрі – 180 км/год, швидкість на землі – 100 км/год. Обсяг паливного бака – 100 л. Цього вистачає, щоб проїхати по землі в автономному режимі до 1300 км, а запас льоту на цьому обсязі палива – 500 км.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас