Канадська компанія створюватиме майнери «наступного покоління» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Канадська компанія створюватиме майнери «наступного покоління»

Фінтех і Картки
774
Канадська компанія Squire Mining зібрала майже 20 мільйонів доларів для фінансування проектування, розробки і тестування асиків «наступного покоління». Squire також хоче створити свої власні майнінгові підприємства.
Частина фінансування буде зарезервована для подальших досліджень і розробок чіпів другого покоління, а також для покриття витрат на маркетинг, просування і поширення нових асиків.
Компанія заявляє, що сподівається завершити виробництво і складання свого першого чіпа і асіка, створеного на його основі, в кінці четвертого кварталу 2018 року.
Спільне підприємство, в якому компанії належить 2/3 проекту, а Кім володіє третиною, що залишилася, буде базуватися в Південній Кореї. Експерт буде відповідати за розробку та комерціалізацію високоспеціалізованого обладнання.
Після завершення розробки мікросхем і випуску асиків, підприємство також буде турбуватися про продаж біткойнів і почне працювати над створенням власних майнінгових об’єктів.

Довідка Finance.ua:

  • Squire Mining Ltd. – інвестиційна компанія в Канаді, що спеціалізується на глобальних дослідженнях ресурсів і технологічних проектах.
За матеріалами:
Cryptellect
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас