Названо найпопулярніші банки Великої Британії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Названо найпопулярніші банки Великої Британії

Світ
223
Royal Bank of Scotland зайняв останнє місце в рейтингу найпопулярніших британських банків, опублікованому Антимонопольною службою Великобританії (Competition and Markets Authority, CMA).
За результатами опитувань, RBS став найгіршим банком як для фізичних, так і юридичних осіб. Друге з кінця місце в обох сегментах зайняв інший шотландський банк – Clydesdale.
Найпопулярнішими банками в сегменті обслуговування фізичних осіб визнані First Direct (належить HSBC) і Metro Bank, який зайняв друге місце в бізнес-сегменті, пропустивши вперед шведський Handelsbanken.
CMA прийняла рішення публікувати дані опитувань, щоб стимулювати населення і компанії більш ретельно підходити до вибору банку, а не просто звертатися до одного з найбільших банків в країні.
“Занадто довго на ринку банківських послуг для невеликих компаній домінували кілька фінансових гігантів, а тепер нам треба закликати власників таких бізнесів позбавлятися від інертності і почати порівнювати пропоновані послуги”, – заявив глава Федерації малого бізнесу Великої Британії Майк Черрі.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас