Коли запустять перший Apple Car — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Коли запустять перший Apple Car

Технології&Авто
629
Apple вже кілька років тримає в таємниці розробку власного безпілотного електричного автомобіля. Згідно з новим витоком з компанії, Apple Car може вийти на ринок на початку 2020-х.
Наразі все, що ми знаємо про Apple Car існує тільки на рівні проектів, але днями видання Apple Insider опбуликовало лист аналітика Apple до інвесторів, який розкриває деякі деталі першого автомобіля з Купертіно.
Як відомо, нещодавно капіталізація Apple досягла рекордного трильйона доларів. У листі до інвесторів компанії, аналітик Мінь-Чі Куо (чиї прогнози з приводу Apple неодноразово збувалися) пише, що досягти наступного трильйона їм допоможуть продажі власних сервісів, випуск окулярів доповненої реальності і безпілотного електрокара.
Згідно з інсайдом Куо, вихід Apple Car на ринок планується вже в 2023-2025 роках.
“Технологічні переваги Apple (наприклад в доповненій реальності) змінять поняття автомобіля і виділять Apple Car з ряду схожих продуктів. Сервіси компанії значно зростуть, увійшовши на величезний фінансовий автомобільний ринок завдяки Apple Car. Це може зробити інтеграцію обладнання, програмного забезпечення і обслуговування кращою, ніж у нинішніх конкурентів в секторі побутової електроніки, і потенційних конкурентів в автомобільному секторі”, – пише Мінь-Чі Куо.
Тепер, коли після 5 років роботи в Tesla інженер Даг Філд повернувся в Apple, схоже, що Apple Titan відродиться у формі автономного шатла, який буде перевозити працівників між будівлями великих корпорацій.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас