Банк Кредит Дніпро за 7 місяців 2018 року подвоїв роздрібний портфель кредитів готівкою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк Кредит Дніпро за 7 місяців 2018 року подвоїв роздрібний портфель кредитів готівкою

Особисті фінанси
180
Роздрібний портфель кредитів готівкою Банку Кредит Дніпро з початку року збільшився вдвічі, сягнувши за підсумками липня 193 млн грн. Такий переконливий результат отримано завдяки одним із найкращих на ринку умов кредитних пропозицій, високій якості обслуговування клієнтів та ефективній маркетинговій підтримці. Так, за три місяці дії акції «Телевізор у подарунок до кредиту» понад 700 клієнтів фінустанови, які оформили кредит готівкою, отримали в якості бонусу сучасні телевізори, а банк збільшив роздрібний портфель кеш-кредитів на 44%.
«Липень став найуспішнішим місяцем дії акції, незважаючи на сезон відпусток, – говорить Олександр Стецко, начальник управління розвитку продуктів і проектів роздрібного бізнесу Банку Кредит Дніпро. – Ми видали у липні близько трьохсот акційних кредитів на понад 11,5 млн грн. Оформляючи кредит готівкою, наш клієнт може обрати оптимальний для себе термін кредитування – 12, 24, 36, 48 або 60 місяців, – зважаючи на власні фінансові можливості. Більший термін договору передбачає менший розмір щомісячного платежу. Середня сума позики становить 40 тис. грн – це хороша допомога для ремонту, оплати літнього відпочинку, навчання, великої покупки. Напередодні нового навчального року і сезону ділової активності, а також із урахуванням значного інтересу до акції ми прийняли рішення продовжити її дію до 14 вересня. Ми пропонуємо чинним і новим клієнтам скористатися нашою кредитною пропозицією й отримати приз від банку за фінансовий раціоналізм».
За умовами акції всі клієнти, що оформили кредити готівкою на суму від 30 до 50 тис. грн, гарантовано отримують сертифікат, який можуть обміняти на телевізор у торговельній мережі найбільшого національного ритейлера побутової техніки та електроніки «Фокстрот». Діючі та нові клієнти з будь-якого регіону країни можуть не тільки звернутися до будь-якого відділення банку, але й зробити заявку на кредит через Інтернет або Інфоцентр. Для оформлення кредиту знадобляться тільки паспорт та ІПН, довідка про доходи не потрібна. Вагомою перевагою є можливість отримання попереднього рішення по телефону з подальшим отриманням коштів у найближчому відділенні або інформаційно-консультаційному центрі, які розташовано у всіх ключових регіонах України. Всі параметри кредиту прописано в паспорті продукту, який клієнт отримує до підписання кредитного договору. Процентна ставка – одна з найкращих на ринку і залежить від суми та строку кредиту. Клієнтам пропонується широкий вибір каналів погашення і можливість дострокової оплати кредитної заборгованості без жодних штрафних санкцій.
Банкір зазначив, що портфель карткових кредитів також показує хорошу динаміку, збільшившись за 7 місяців на 22%. У результаті роздрібний кредитний портфель фінустанови з початку року зріс на 53%, перевищивши 378,3 млн грн.
Детальніше з інформацією про роздрібні кредитні пропозиції Банку Кредит Дніпро можна ознайомитися на сайті в розділі «Кредити приватним особам».
За матеріалами:
Банк Кредит Дніпро
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас