Microsoft встановила камери в підводному дата-центрі для спостереження за морем онлайн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft встановила камери в підводному дата-центрі для спостереження за морем онлайн

Технології&Авто
528
Microsoft встановила камери під водою. Тепер за їх допомогою можна в реальному часі спостерігати за рибами у підводному датацентрі компанії на узбережжі Шотландії.
Про це повідомляє сайт проекту від Microsoft.
Читайте також: Microsoft представила новий блокчейн-продукт”:https://news.finance.ua/ua/news/-/432145/microsoft-predstavila-novyj-blokchejn-produkt
У червні біля шотландського узбережжя на глибині 35,5 метра встановили центр передачі даних. Це було зроблено, щоб визначити, чи зможе компанія економити енергію, охолоджуючи комп’ютери природним способом прямо в морі.
Тепер фахівці протягом року будуть досліджувати всі нюанси всередині корпусу, вологість і температуру, щоб оцінити працездатність концепції в майбутньому.
Як побічний проект компанія відкрила доступ до зображення з камер, встановлених біля датацентру. Вони призначені не просто для спостереження за установкою, а також для вивчення умов навколишнього середовища поблизу центру.
Всього камер дві — на одній можна побачити гігантський підводний кабель, що з’єднує центр з інтернетом. До камер інженери встановили освітлення, що дозволяє оцінювати стан корпусу в будь-який час доби і водночас безперервно спостерігати за дивовижним підводним світом.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас