Альфа-Банк Україна запускає власний процесинг. Картки банку не працюватимуть 22 серпня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Альфа-Банк Україна запускає власний процесинг. Картки банку не працюватимуть 22 серпня

Фінтех і Картки
1188
Альфа-Банк Україна запускає власний процесинговий центр. У зв’язку із запланованими технічними роботами 22 серпня протягом дня будуть тимчасово недоступні операції з використанням платіжних карток банку.
У банку відзначають, що власний процесинг дозволить пришвидшити обслуговування та видачу платіжних карток, запустити технологію 3D Secure для підвищення безпеки карткових розрахунків, активніше впроваджувати передові технології та нові послуги.
У зв’язку з технічними роботами 22 серпня з 9:00 і до кінця дня будуть тимчасово недоступні операції з виктористанням платіжних карток Альфа-Банку Україна:
  • 22 серпня протягом дня будуть тимчасово недоступні будь-які операції за платіжними картками банку, в тому числі розрахунки в торгово-сервісній мережі, зняття готівки і поповнення карт, переклади з карти на карту;
  • 22 серпня протягом дня будуть тимчасово відключені інтернет-банкінг My Alfa-Bank і мобільний додаток Alfa-Mobile Ukraine;
  • 21 і 22 серпня буде тимчасово відключений сервіс встановлення та зміни PIN-коду за картками банку.
    Всі відділення банку 21 і 22 серпня будуть працювати в стандартному режимі, надаючи всі послуги, не пов’язані з використанням платіжних карток. За операціями з платіжними картками у відділенні можна буде отримати консультацію фахівця банку.
У зв’язку з тимчасовою недоступністю операцій з використанням платіжних карток та ряду сервісів, Альфа-Банк Україна рекомендує:
  • заздалегідь подбати про проведення термінових платежів до 21 серпня 2018 року, в тому числі щодо погашення кредитної заборгованості, виплати заробітної плати та витрат на відрядження;
  • клієнтам – власникам кредитних карток банку з датами погашення з 21 по 27 серпня у зв’язку з недоступністю каналів погашення, а також тривалими святковими та вихідними днями радимо внести кошти для погашення заборгованості до 21 серпня включно;
  • клієнтам, які у період міграції будуть погашати кредити готівкою або споживчі кредити на покупку техніки, радимо вносити кошти через касу банку, банкомати з функцією поповнення (cash-in) та у відділеннях “Укрпошти”.
22 серпня 2018 року Альфа-Банк Україна проведе на своєму сайті онлайн-трансляцію запуску нового процесингу.
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас