ZTE готова до комерційного розгортання мереж 5G — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ZTE готова до комерційного розгортання мереж 5G

Технології&Авто
366
Китайський гігант ZTE, за повідомленнями мережевих джерел, успішно провів фінальні випробування мобільного зв’язку п’ятого покоління — системи 5G.
Тестування здійснювалося у тому числі в закритих приміщеннях. Був задіяний частотний діапазон 3,5 ГГц. Випробування підтвердили ефективність застосовуваних рішень.
Таким чином, ZTE готова до комерційного розгортання мереж 5G. Запуск таких сервісів компанія почне вже в поточному півріччі, а широке впровадження технології намічено на наступний рік.
ZTE вже проектує мобільні пристрої з підтримкою стільникового зв’язку п’ятого покоління. Зокрема, в кінці поточного або на початку 2019 року компанія представить 5G-смартфон. Крім того, розглядається можливість випуску 5G-планшета і пристрою для домашнього використання.
Комерційне впровадження технології 5G призведе до появи якісно нових сервісів і послуг. Серед них називаються кошти телемедицини, самокерований транспорт, мобільні системи віртуальної і доповненої реальності, інтелектуальні виробництва та ін.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас