У Сінгапурі вантажі на судна доставлятимуть дронами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Сінгапурі вантажі на судна доставлятимуть дронами

Технології&Авто
252
Wilhelmsen Ships Service (WSS) розробить для Сінгапуру систему управління безпілотними літальними апаратами (Unmanned Aircraft System – UAS), передає SeaNews.
WSS стала однією з чотирьох компаній, чиї проекти з розробки технологій та інновацій в галузі широкого використання UAS отримали фінансування. Максимальна сума, що виділяється на кожний проект, становить 1,1 млн доларів, або до 50% від загальної вартості проекту.
Проект WSS заснований на використанні UAS при доставці вантажів з берега на судно. WSS за допомогою свого проекту продемонструвала безпеку та ефективність такої доставки, а також її продуктивність. WSS розраховує, що така технологія знизить витрати на доставку берег-судно до 90%, а також усуне ризики, які могли б бути при доставці іншим шляхом, наприклад, з судна на судно.
Наразі Wilhelmsen Ships Service спільно з Skyways проводять тестові відправки на судна, що стоять на якорі, документації, запчастин, матеріалів для дослідження води в порту Сінгапур на причалі Marina South.
Як відзначають в WSS, це буде перша технологія використання дронів, задіяних в порту в реальних умовах, з доставки вантажів на судна на якірних стоянках.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас