Amazon випустив набір безкоштовних інструментів для інтеграції Alexa в автомобілі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Amazon випустив набір безкоштовних інструментів для інтеграції Alexa в автомобілі

Технології&Авто
462
Компанія Amazon випустила безкоштовний комплект інструментів Alexa Auto для інтеграції свого голосового помічника в бортові комп’ютери автомобілів. Програмне забезпечення доступне для завантаження на GitHub.
У повідомленні компанії наголошується, що інтеграція голосового помічника спростить доступ водіїв до метеорологічних зведень, музики, системи «Розумний дім» та інших функцій під час тривалого водіння.
Про плани щодо інтеграції Alexa в деякі моделі автомобілів вже оголосили Hyundai, Ford, BMW, Volkswagen, Toyota та Lexus. Коли це станеться, автовиробники не уточнюють.
Зараз користувачі воліють використовувати розумну колонку від Amazon з вбудованим помічником Alexa для прослуховування музики, замовлення таксі та уточнення прогнозу погоди. Покупки з її допомогою роблять лише 2% користувачів.
Зазначимо, раніше вчені з Університету Берклі в Каліфорнії з’ясували, що можуть керувати голосовими помічниками Siri, Alexa і Google Assistant через звуки, які не чути людині. Через ці звуки, зашифровані в ролики на YouTube, або закодовані в пісні, хакери зможуть змусити Siri набрати потрібний номер, відкрити Alexa двері в квартиру або Google Assistant — переказати гроші з картки.
За матеріалами:
Engadget
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас