Індійський конкурент потіснить Uber у Великій Британії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Індійський конкурент потіснить Uber у Великій Британії

Фондовий ринок
426
У сервісу замовлення таксі Uber у Великій Британії з’явиться альтернатива, оскільки індійська компанія Ola, що надає послуги з перевезення пасажирів, оголосила про початок роботи в цій країні, що стала її першим ринком в Європі.
Ola була заснована в 2010 році Бхавішем Аггарвалом (Bhavish Aggarwal, на фото нижче), якому тоді було 25 років. В даний час компанія охоплює більш ніж 110 міст Індії, де вона пропонує послуги пасажирських перевезень за допомогою ліцензованих таксі, приватних машин для найму і рикш з використанням мережі з більш ніж одного мільйона водіїв.
Компанія залучила близько $3 млрд інвестицій. Серед її інвесторів SoftBank, китайський дует Tencent і Didi Chuxing, а також DST Global. Згідно з останніми оцінками, її ринкова вартість становить $7 млрд.
На початку цього року Ola вперше вийшла на зарубіжний ринок, приступивши до роботи в Австралії. В даний час сервіси Ola функціонують в семи містах цієї країни.
У Великій Британії індійська компанія почне свою діяльність з Південного Уельсу і графства Великий Манчестер, де буде надавати послуги замовлення приватних перевізників та ліцензованого таксі. До кінця року Ola планує охопити своїми сервісами територію всієї країни.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас