Маркетплейси Rozetka та EVO планують об'єднатись — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Маркетплейси Rozetka та EVO планують об'єднатись

Фондовий ринок
1337
Інтернет-супермаркет Rozetka і група компаній EVO планують об’єднатися, щоб спільно збудувати екосистему для покупців і продавців та створити більше можливостей для українських підприємців на своїх платформах.
Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook засновник ТОВ “Розетка” Владислав Чечоткін.
В результаті угоди Rozetka викупить частку Naspers групи компаній EVO. Частка засновників EVO трансформується в частку в об’єднаній компанії. Всі наявні проекти продовжать свою роботу, а операційне управління бізнесами залишиться незмінним.
«Напрямок Маркетплейс у Розетки розвивається найбільш динамічно. Вже зараз істотну частку продажів забезпечує «довгий хвіст» товарів, які доставляються третіми продавцями. При цьому нам вдається забезпечити високий рівень сервісу для наших клієнтів. Ми віримо, що синергія логістичної інфраструктури, IT-інфраструктури та співпраці з десятками тисяч підприємців дозволить побудувати одну з найбільш корисних компаній в житті кожного українця», – прокоментував плани засновник Розетки Владислав Чечоткін.
Об’єднана компанія розвиватиме маркетплейси, що дасть змогу малим і середнім українським підприємцям продавати товари через сайти об’єднаної компанії. У подальшому завдяки логістиці Розетки, споживачі швидше отримуватимуть товари від підприємців-продавців маркетплейсів.
«Вже 10 років ми працюємо для того, щоб підприємці легко починали і розвивали свою справу в інтернеті, а покупці отримували кращі товари за найкращими цінами. Ми хочемо принести ще більше користі – побудувати повноцінну екосистему онлайн і офлайн сервісів навколо клієнта. Об’єднання бізнесів дасть змогу спільними зусиллями і ресурсами досягти цієї мети. Зрештою, від цього виграють і покупці, і підприємці», – переконаний співзасновник EVO Микола Палієнко.
Закриття угоди відбудеться після дозволу Антимонопольного комітету на концентрацію в Україні.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас