Google випустила ще одну нову ОС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google випустила ще одну нову ОС

Технології&Авто
7511
Google порадувала користувачів не тільки розглянутим раніше довгоочікуваним дебютом Android Pie, але і ще однією новою версією операційної системи.
Нове в Chrome OS 68.0.3440.87 від Google
Зараз Chrome OS підтримує числові PIN-коди для входу, що дозволяє користувачам не вводити повні паролі облікового запису Google для аутентифікації. Оновлення дає користувачам планшетів і пристроїв «два в одному» можливість вмикати і вимикати ChromeVox з використанням бічних кнопок управління гучністю.
Функція Select to Speak прочитає вголос виділений дотиком пальця або стилуса текст. Інша цікава можливість Chrome OS 68 — Display Size. Мова йде про налаштування, що дозволяє користувачам визначати розмір екрану підключеного дисплея з застосуванням спеціального слайдера.
Користувачі зможуть також кастомізувати операційну систему, змінюючи розмір певних елементів користувальницького інтерфейсу. Google пам’ятає про естетичну складову і зручність використання, тому діалогові вікна та інші елементи інтерфейсу користувача тепер відповідають темі Material Design 2.0.
Серед інших новацій — можливість використання дитячого аккаунта для першого входу, нові ярлики для простого вмикання і вимикання «збільшувального скла», підтримка зображень з високою роздільною здатністю в додатку Camera, оновлений дизайн екрану багатозадачності, вдосконалена рухливість зума анімації.
Компанія Google повідомила повний список пристроїв, якими буде отримано розглянуте оновлення.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас