Microsoft вирішила підтримувати старі версії Skype — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft вирішила підтримувати старі версії Skype

Фондовий ринок
984
Компанія Microsoft відмовилася припиняти роботу класичної версії месенджера Skype.
Однак Microsoft не ділиться жодною додатковою інформацією про закриття, і не зрозуміло, коли підтримка Skype Classic припиниться.
У липні Microsoft оголосила, що після виходу Skype 8.0 для десктопів припиниться підтримка версії 7.0, відомої як Skype Classic. Стару версію планували відключити після 1 вересня 2018 року. Тим не менш, компанія тепер вирішила продовжити роботу Skype 7.0 після обурення багатьох користувачів
“Грунтуючись на відгуках клієнтів, ми протягом деякого часу продовжимо підтримку Skype 7 (Skype classic). Наші клієнти можуть продовжувати використовувати Skype classic. Дякуємо за всі ваші коментарі – ми почули їх”, – говориться в заяві компанії.
Деякі користувачі Skype Classic були так засмучені через майбутнє закриття, що вони навіть почали петицію на сайті Change.org, яка благала Microsoft “зберегти настільну версію Skype для професійних користувачів”.
У петиції підкреслювалося, що спосіб, яким Skype користуються професіонали, відрізняється. Їм, на відміну від решти аудиторії, не потрібні емодзі-реакції, а також більш яскравий інтерфейс користувача. Професійні користувачі були особливо занепокоєні можливістю одночасно проводити кілька розмов у кількох вікнах.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас