Українські машиністи будуть вчитися керувати американськими локомотивами в Казахстані — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українські машиністи будуть вчитися керувати американськими локомотивами в Казахстані

Казна та Політика
488
“Укрзалізниця” починає підготовку локомотивних бригад, які будуть керувати тепловозами General Electric серії ТЕ33АС, що будуються наразі в США для української залізничної компанії.
Перші 10 машиністів будуть навчатися правилам експлуатації і обслуговування локомотивів у “Центрі оцінювання та розвитку персоналу залізничного транспорту” в Астані (Казахстан).
Про це ЦТС повідомляє, посилаючись на інформацію УЗ.
Відзначимо, що в столиці Казахстану знаходиться підприємство, на якому вже кілька років проводиться збірка тепловозів ТЕ33А.
“Згідно з укладеною угодою, General Electric за свій рахунок має підготувати 10 машиністів “Укрзалізниці”, які потім, спільно зі спеціалістами кадрових служб, розгорнуть повний цикл теоретичного і практичного навчання своїх колег на місцях”, – поінформував керівник ПАТ УЗ Євген Кравцов.
За словами Кравцова, українські машиністи ознайомляться з принципами роботи та основними характеристиками тепловозів, порядком дій у складних метеорологічних умовах, при виникненні перешкод при русі тощо. Також працівники пройдуть практику управління локомотивом на спеціальному тренажері, який повністю імітує роботу тепловоза General Electric. Крім цього, з казахськими колегами, які вже мають значний досвід роботи з локомотивами GE, спробують себе у практичній роботі у вантажному русі і відвідають сервісний центр з обслуговування тепловозів ТЕ33А.

Довідка Finance.ua:

  • Завод GE Transportatiоn виготовить для “Укрзалізниці” 30 локомотивів за контрактом, підписаним в лютому поточного року.
  • “Укрзалізниця” присвоїть локомотивам назву “Тризуб”
  • Перший тепловоз повинен бути доставлений в один з українських портів вже в серпні.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас