Мінтранс Південної Кореї почне розслідування стосовно BMW — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінтранс Південної Кореї почне розслідування стосовно BMW

Технології&Авто
442
Міністерство державних територій, інфраструктури і транспорту Південної Кореї починає розслідування стосовно Bayerische Motoren Werke (BMW) після численних випадків самочинного займання автомобілів німецької компанії.
BMW минулого тижня оголосив про відкликання для сервісного обслуговування 106,317 тис. машин після 28 випадків самозаймання з початку поточного року, повідомляє агентство AFP.
Міністр транспорту Кім Хьон Мі вже заявив, що розслідування буде “ретельним і прозорим”. “Якщо ми виявимо проблему, вдамося до найсуворіших заходів”, – зазначив він.
За даними агентства, вже 17 південнокорейських клієнтів BMW звернулися до суду з вимогою відшкодування збитку. Вони звинувачують компанію в запізнілій реакції на технічні проблеми. Середня сума позову становить близько 4 тис. євро і, за словами адвоката, найближчим часом число позивачів може збільшитися.
Серед автомобілів BMW,що потрапили під відкликання, більшість становлять машини третьої і п’ятої серій з дизельними двигунами. Всього дана кампанія зачіпає 42 модифікації, що випускалися з березня 2011 року по листопад 2016 року.
Як повідомляє агентство dpa, причиною самозаймання може бути дефект у системі рециркуляції відпрацьованих газів (AGR).
Сервісна кампанія в Південній Кореї почнеться 20 серпня, коли в країну завезуть достатню кількість запасних частин. Серед іншого передбачається заміна системи AGR, пише Deutsche Welle.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас