Blackberry створили "найзахищеніші Android-смартфони" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Blackberry створили "найзахищеніші Android-смартфони"

Технології&Авто
1735
Компанія BlackBerry об’єдналася з індійським виробником Optiemus, щоб зробити нову лінійку смартфонів – BlackBerry Evolve і BlackBerry Evolve X. Обидві моделі отримали великі 6-дюймові екрани із співвідношенням сторін 18:9 і по потужній батареї всередині. Лінійка пристроїв Evolve вже поставляється з Android 8.1 Oreo.
Виробник позиціонує моделі Evolve як “найбільш захищені Android-смартфони”, в основі яких найсучасніші методи забезпечення безпеки BlackBerry Password Keeper і DTEK.
Доповнюють захист датчики відбитків пальців, а також функція розблокування обличчя. Ці функції допоможуть захистити пристрої від хакерів і інших зломщиків конфіденційних даних.
BlackBerry Evolve отримали досить скромні характеристики і не мають звичної фізичної QWERTY-клавіатури. Щодо характеристик відомо, що смартфони оснащені процесором Snapdragon 450, 4/6 ГБ оперативної пам’яті і 64 ГБ вбудованої флеш-пам’яті.
Камера у моделей подвійна, обидва отримали роздільну здатність по 12 МП з діафрагмою f/1.8. Живить начинку потужний акумулятор ємністю 4000 мАг, а заряджаються вони за допомогою USB Type-C і сумісні з бездротовою зарядкою.
Вартість новинок складає 365 доларів за молодшу модель і 510 доларів старша.
За матеріалами:
The Verge
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас