Тільки троє народних депутатів відпочили в санаторіях Ради 2018 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тільки троє народних депутатів відпочили в санаторіях Ради 2018 року

Казна та Політика
522
У 2018 році тільки троє чинних народних депутатів відпочили в закладах, що перебувають у сфері управління Верховної Ради, повідомляє Комітет виборців України з посиланням на відповідь Апарату Верховної Ради.
За даними Апарату, в даний час в сфері управління Верховної Ради перебувають такі заклади: державні підприємства “Пансіонат матері і дитини “Таврійські зорі” та “Готельно-оздоровчий комплекс “Затока”, розташовані в м. Скадовськ Херсонської області, а також бази відпочинку “Конча-Заспа” та “Пуща-Водиця” в м. Києві.
У 2018 році в цих закладах відпочивали разом з сім’ями тільки троє діючих народних депутатів: Микола Люшняк (БПП), Ігор Артюшенко (БПП) і Костянтин Матейченко (Народний фронт). Також в них відпочили два народні депутати колишніх скликань: Тамара Прошкуратова і Ольга Гінзбург.
Минулого року в санаторіях Ради офіційно відпочили четверо народних депутатів восьмого скликання.
“Існування спеціальних санаторіїв Верховної Ради є недоцільним. Такі санаторії були популярні в СРСР, але зараз в них немає ніякого сенсу. У цьому році з 423 депутатів в цих установах відпочили тільки 3 депутати. Така ж картина була в минулому році, коли в санаторіях Ради офіційно відпочили 4 депутати. З огляду на низьку зацікавленість у відпочинку в цих закладах, їх було б логічно продати на відкритому конкурсі”, – зазначив голова КВУ Олексій Кошель.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас