Як заробляють наші люди на кращі пляжі світу? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Як заробляють наші люди на кращі пляжі світу?

Кредит&Депозит
1617
Розповідаємо про необмежений додатковий дохід ТАС Агентів, хто вони і що роблять для того, щоб відпочивати на морях.
ТАС Агенти – незалежні партнери банку, які пропонують друзям, знайомим, підписникам в соцмережах банківські продукти та отримують грошову винагороду за кожного залученого клієнта в ТАС24 Бізнес.
Програму ТАС Агент запустив новий онлайн-банк для малого і середнього бізнесу ТАС24 Бізнес. Банк пропонує додатковий дохід на вільних умовах – без прив’язки до місця роботи та графіка.
Як заробляють наші люди на кращі пляжі світу?
ТАС Агент допомагає заробити гроші на потреби і бажання, які не покриває зарплата. Винагорода зараховується на платіжну картку агента без будь-яких обмежень за сумою доходу. Тобто, агент отримує стільки бонусів, скільки успішних заявок на продукти та послуги відправив у банк.
Потенційна аудиторія для агентів-початківців складається з членів сім’ї, друзів і знайомих. Чим ширше стає коло спілкування, тим більше корисних зв’язків і можливостей отримує агент. Найактивніші агенти мають пріоритет при працевлаштуванні в банк.
У програмі передбачена система мотивації – агентські статуси від новачка до професіонала. При досягненні певного рівня агент отримує додаткові грошові заохочення і подарунки.
Як оформити заявку та отримати винагороду?
Приєднатися до агентів може кожен. Заявки подаються на офіційному сайті програми і через додаток для Android, версія для iOS в розробці. У додатку можна переглянути історію та стан поданих заявок, дізнатися суму винагород і отримати шпаргалки про кожний продукт.
Банк має фіксований прайс на кожен продукт.
Як заробляють наші люди на кращі пляжі світу?
З питаннями та за консультацією агент може звернутися в контакт-центр або чат до фахівця банку.
Програма ТАС Агент пропонує освоїти ефективні навички проведення успішних переговорів. Кожен учасник програми допомагає розвиватися малому і середньому бізнесу України з онлайн-банком ТАС24 Бізнес.
ТАС24 Бізнес – український онлайн-банк для малого і середнього бізнесу. Входить до TAS Group. Банкінг доступний 24/7 з будь-якої точки світу через смартфон або ПК. В особистому кабінеті оформляються всі банківські продукти, інтегрований Бізнес-каталог з партнерськими програмами лояльності, представлені корисні онлайн-інструменти для ведення бізнесу і торгівлі.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас