У Альфа-Банку Україна ставка по депозиту зростає до 18% річних! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Альфа-Банку Україна ставка по депозиту зростає до 18% річних!

Кредит&Депозит
1867
Альфа-Банк Україна запропонував клієнтам новий депозит «Розумний». Ставка до 18% річних у гривні – одна з найвигідніших пропозицій на ринку.
Умови нової депозитної програми забезпечують вкладникам Альфа-Банку виняткову дохідність та максимальную гнучкість зберігання коштів. Ставка за вкладом «Розумний» у національній валюті зростає щомісячно та сягає 18% річних, що є найбільшим показником серед подібних банківських пропозицій сьогодні. Строк вкладу – три місяці. Мінімальна сума – 5 000 гривень.
Гнучкість нової пропозиції забезпечено можливостями клієнта щодо повернення коштів. За бажанням вкладник може забрати вклад по закінченню кожного місяця без втрати відсотків, нарахованих за кожний повний місяць обслуговування депозиту.
Оформити депозит «Розумний» можна у будь-якому відділенні Альфа-Банку Україна або через інтернет-банкінг My Аlfa-Bank.
Альфа-Банк Україна – надійний комерційний банк з міжнародним капіталом. У 2017 році Альфа-Банк було визнано найнадійнішим банком України за результатами міжнародного рейтингу впливового нью-йоркського журналу Global Finance. А перші підсумки 2018 року підтвердили довіру вкладників. У відкритому голосуванні, яке традиційно проводить портал «Мінфін», Альфа-банк Україна посів перше місце за показником рівня довіри та лояльності вкладників.
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас