Компанія Пінчука інвестує $14 млн в розвиток виробництва труб з преміальними з'єднаннями — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Компанія Пінчука інвестує $14 млн в розвиток виробництва труб з преміальними з'єднаннями

Фондовий ринок
315
Міжнародна вертикально інтегрована трубно-колісна компанія (ТКК) “Інтерпайп” приступила до реалізації інвестиційного проекту зі збільшення потужностей для виробництва обсадних труб з преміальними різьбовими з’єднаннями, направивши на це близько $14 млн.
Як повідомляється в прес-релізі компанії в четвер, постачальником основного обладнання для будівництва нової лінії стане компанія Danobat, провідний виробник металообробного обладнання.
При цьому уточнюється, що “Інтерпайп” і Danobat уклали контракт на поставку верстатів для нової нарізної лінії з виробництва обсадних труб і муфт до них. Лінія буде побудована на заводі “Інтерпайп НТЗ” в Дніпрі.
Нова лінія призначена для нарізки різьбових з’єднань на трубах нафтогазового сортаменту. В першу чергу, для збільшення випуску обсадних труб з власним преміальним з’єднанням UPJ-M, сертифікованого відповідно до вимог рівня CAL IV стандарту ISO 13679. Лінія складатиметься з двох трубонарізних верстатів з обладнаними місцями для контролю якості нарізного з’єднання. Її потужність – близько 70 тис. тонн/рік продукції з преміальними з’єднаннями.
Крім трубонарізної лінії, буде встановлений новий муфтонарізний верстат і пила для різання муфтової заготовки, що дозволить збільшити потужності з виробництва муфт з преміальними з’єднаннями.
Проект також передбачає встановлення допоміжного обладнання, включаючи стрічкопильний верстат для обрізання кінців труб, додатковий електромостовий кран і механізований інспекційний стіл для перевірки якості складання з’єднання.
Загальна сума інвестицій складе близько $14 млн. Запуск обладнання заплановано на 2019 рік.

Довідка Finance.ua:

  • “Інтерпайп” входить до десятки найбільших у світі виробників безшовних труб, третій за величиною виробник суцільнокатаних залізничних коліс у світі.
  • Продукція компанії поставляється в понад 80 країн світу через мережу торгових офісів, розміщених на ключових ринках СНД, Близького Сходу, Північної Америки та Європи.
  • Компанія в 2017 році реалізувала 767 тис. тонн трубної і колісної продукції.
  • Кінцевим власником Interpipe Limited є український бізнесмен Віктор Пінчук.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас