Продавці Bitcoin позбавляться серйозних пільг в Кореї — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Продавці Bitcoin позбавляться серйозних пільг в Кореї

Фінтех і Картки
417
Уряд Південної Кореї оголосив про плани внесення змін до податкового законодавства, які закриють для криптовалютних бірж низку пільг, пише “Сегодня”.
“З наступного року підприємства з обробки віртуальної валюти будуть виключені з числа галузей, які мають право на зниження податків для МСП (малих і середніх підприємств)”, – вказав уряд Кореї в офіційній заяві.
Наразі податкові органи країни відносять криптобіржі до венчурних підприємств або малого і середнього бізнесу, що дозволяє їм отримувати значні пільги. Наприклад, для подібних підприємств корпоративний податок може бути на 5 років знижений на 50-100%.
Крім того, серйозні послаблення є і за іншими податковими виплатами, включаючи пільги з амортизації активів, придбаних в перші 4 роки діяльності.
Як пояснив корейський уряд, виключити криптобіржі з переліку компаній, що мають право на податкові пільги, вирішено, оскільки “в бізнесі криптовалютної торгівлі немає ефекту створення додаткової вартості”.
Зміни до податкового законодавства будуть представлені парламенту країни і в разі отримання схвалення наберуть чинності з 2019 року.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас