Японські криптобіржі планують торговельні обмеження — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Японські криптобіржі планують торговельні обмеження

Фінтех і Картки
239
Згідно з даними інформаційного агентства Jiji Press, Японська асоціація криптовалютних бірж (Jvcea) планує встановити нові торговельні обмеження. Асоціація складається з 16 схвалених урядом криптобірж в Японії. Це об’єднання було створене в травні через злом Coincheck.
Представники Jvcea повідомляють: «Асоціація незабаром прийме рішення з цього питання. Потім воно буде передано провідному фінансовому регулятору країни, Агентству з фінансових послуг (FSA), для затвердження».
«Заплановане правило націлене на те, щоб захистити криптовалютних трейдерів з відносно невеликими активами від великих втрат», – додають місцеві ЗМІ.
Саморегульована група планує дозволити операторам бірж вибирати з двох варіантів: вести окремо клієнтів з обмеженими активами або встановити різні ліміти для різних клієнтів в залежності від їхнього віку, активів, інвестиційного досвіду і рівнів доходу.
Асоціація планує обмежити маржинальну торгівлю, зменшивши максимальне кредитне плече до 4:1. В даний час деякі японські криптобіржі пропонують 25-кратне кредитне плече.
Jvcea також планує вимагати від неповнолітніх трейдерів дозвіл на ведення торгівлі від батьків опікунів і регулярної перевірки здатності осіб похилого віку приймати рішення. Також асоціація обмежить великі угоди для запобігання відмиванню грошей.
За матеріалами:
Cryptellect
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас