Втомлені: Кличко розповів про аварійні мости столиці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Втомлені: Кличко розповів про аварійні мости столиці

Казна та Політика
911
У Києві є три центральні мости, що перебувають в аварійному стані. При цьому, влада міста робить все, щоб рух по них не припинявся і ніщо не загрожувало безпеці людей і транспорту, які ними користуються.
Про це в інтерв’ю радіо “Новий час” повідомив міський голова Віталій Кличко.
“Ми зробили інспекцію – понад 75 мостів у місті Києві в передаварійному стані, три в аварійному стані. Це центральні мости, ми робимо все для того, щоб рух на цих мостах тривав, щоб у жодному разі загрози не було для тих людей, які користуються цими мостами, всі превентивні заходи. І зроблено план реконструкції і капітального ремонту цих споруд”, – зазначив мер.
Раніше Кличко повідомив, що для приведення в порядок інфраструктурних об’єктів у Києві необхідні “сотні мільярдів гривень”.
“Якщо реконструкція одного моста – мільярд, 75 мостів – це колосальні гроші. За останні три роки ми збільшили бюджет міста Києва в два рази, але тих 50 мільярдів, які у нас сьогодні є, не вистачає, щоб повністю залатати всі” , – поскаржився глава столиці.

Довідка Finance.ua

  • 5 липня КМДА затвердила проект реконструкції Шулявського шляхопроводу. Він передбачає будівництво неповної “конюшини” з трьома з’їздами.
  • Під час сильної зливи 25 липня в Києві на вулиці Теліги потік води з брудом змив конструкції моста, який якраз перебував у процесі ремонту.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас