За п'ять місяців Україна експортувала в Африку товарів на 1,8 млрд доларів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

За п'ять місяців Україна експортувала в Африку товарів на 1,8 млрд доларів

Казна та Політика
340
За п’ять місяців Україна експортувала в Африку товарів на 1,8 млрд доларів.
Про це повідомляє МЕРТ.
“Експорт українських товарів у країни Африки за п’ять місяців 2018 року склав 1,8 млрд доларів”, – йдеться в повідомленні.
Зазначається, що на ринку Нігерії найкращий потенціал має українська продукція легкої промисловості – можна експортувати на 123 млн доларів щорічно. А ще меблі – на 73 млн доларів, електрична апаратура – понад 60 млн доларів, кондитерські вироби майже 57 млн ​​доларів.
Користуються попитом на ринку Нігерії і українські послуги ремонту та технічного обслуговування, транспортні та інформаційно-комунікаційні послуги.
У Гані перспективними для експорту є чорні метали та вироби з чорних металів з загальним потенціалом в 211 млн доларів, двигуни і насоси – 58 млн доларів, алкогольні та безалкогольні напої – понад 25 млн доларів, електрична апаратура майже 25 млн доларів.
Пріоритетними секторами для експорту в Гану є сільськогосподарська техніка, новітні технології для виробництва та переробки продукції, промислове обладнання і експорт товарів сектора харчової і переробної промисловості, які не виробляються в Нігерії.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас