"Почесний залізничник" по 800 гривень за штуку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Почесний залізничник" по 800 гривень за штуку

Фондовий ринок
1468
Державна компанія “Укрзалізниця” замовила в РФ виготовлення партії нагородних знаків “Почесний залізничник” по 800 гривень за штуку.
Про це повідомляється на сайті державних закупівель Prozorro.
З інформації випливає, що адміністративно-господарське управління ВАТ “Російські залізниці” виграло тендер філії “Центр забезпечення виробництва” ПАТ “Українська залізниця” на поставку 96 нагородних знаків “Почесний залізничник” на загальну суму 182 тисячі рублів (трохи більше 77 тисяч гривень).
Кожна медалька буде виготовлена ​​з недорогоцінних металів, але обійдеться УЗ приблизно в 800 гривень.
Безпосередньо виготовленням нагород займеться російське ТОВ “Культторг”. УЗ повинна отримати замовлення в термін до 31 грудня 2018 року.
Медалі виготовляються з мідно-нікелевого сплаву з латунними елементами. Кожен виріб упаковується в футляр. До нього додається посвідчення зі шкіри.
Пізніше виконуючий обов’язки голови правління ПАТ “Укрзалізниця” Євген Кравцов заявив, що доручив призупинити закупівлю з Росії нагородних знаків.
“Зранку доручив зупинити процедуру закупівлі знаків “Почесний залізничник”. Укрзалізниця також звернулась до Міністерства інфраструктури України з пропозицією переглянути порядок участь в угоді, якою регламентується присвоєння цього знаку”, – заявив він.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас