Huawei запустила першу операторську хмару для віртуальної реальності — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Huawei запустила першу операторську хмару для віртуальної реальності

Фондовий ринок
441
Huawei представив перший у світі операторський хмарний сервіс для занурення у віртуальну реальність. Він отримав назву AND Cloud VR і запущений спільно з компанією China Mobile Fujian.
AND Cloud VR пропонує доступ до прямих трансляцій, ігор, навчання та інших можливостей у форматі віртуальної реальності. Сервіс використовує обчислювальні ресурси з рендерингом на хмарному графічному процесорі і хмарною серверною архітектурою.
За словами розробників, їм вдалося досягти стабільної передачі відеопотоку і точного відтворення картинки, знизивши при цьому технічні вимоги до VR-обладнання. Завдяки сервісу на 70-80% скорочуються витрати на пристрої, причому технологія не вимагає використання кабелю.
«Huawei прагне допомагати операторам домагатися успіху в відеобізнесу, і, щоб підтримати розвиток хмарних VR-сервісів, впроваджувати революційні технічні рішення на рівні системної архітектури, що, в свою чергу, веде до вдосконалення сервісів і бізнес-моделей майбутнього», – зазначив президент напряму мережевих рішень компанії Huawei Цзен Сінюнь (Zeng Xingyun).
За матеріалами:
Servernews
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас