Китай пропонує Великобританії торговельну співпрацю — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Китай пропонує Великобританії торговельну співпрацю

Фондовий ринок
248
Китай пропонує Великобританії торговельну співпрацю
Міністр закордонних справ Великобританії повідомив на брифінгу, що Пекін хоче розробити угоду торгово-економічного співробітництва з Лондоном.
Джеремі Хант, замінивший Бориса Джонсона, який не так давно пішов у відставку, поїхав до Пекіна з діловим візитом, щоб обговорити торговельне співробітництво двох країн після виходу Великобританії з ЄС.
Напередодні відльоту він виступив перед громадськістю, розповівши про перспективи майбутньої угоди. На думку Ханта, Китай і Великобританія − країни, які мають перспективи у співпраці. Після того як Британія покине Євросоюз, вона буде більш орієнтована на зовнішні зв’язки, а співпраця з Піднебесною − важливе партнерство для Сполученого Королівства.
Як повідомляє британський МЗС, Хант проведе переговори зі своїм колегою з Китаю − Ван І. На зустрічі будуть обговорюватися співпраця в торговельній сфері і такі важливі для обох країн питання як: кліматичні зміни, світова безпека, продовження санкцій проти Північної Кореї.
Після цього глава МЗС Великобританії відправиться до Відня і Парижа, де обговорить зі своїми колегами важливі питання по Брексіт, а також агресію Росії і війну в Сирії.
Це перша поїздка Джеремі Ханта на новій посаді.
Більше економічних новин читайте на сайті Trade12.
За матеріалами:
Trade12
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас