У Києві адвоката спіймали на махінаціях з нерухомістю на 10 мільйонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві адвоката спіймали на махінаціях з нерухомістю на 10 мільйонів

Кримінал
706
Співробітники столичної прокуратури викрили жінку-адвоката і її спільника, які за підробленими документами заволоділи двома об’єктами нерухомості, завдавши збитків на суму понад 10 млн гривень, пише “Сегодня”.
За даними прокуратури, в 2016 році адвокат, змовившись із юристом одного з державних підприємств, використовувала в шахрайській схемі підроблені правовстановлюючі документи на приміщення магазину і квартиру, які розташовані в центрі міста Дніпро.
Об’єкти майна підозрювані оформили на підставну особу, а пізніше магазин і квартиру передали в заставу за договором позики, з подальшим стягненням через неповернення коштів.
За результатами попереднього розслідування адвокату повідомили про підозру за фактом шахрайства, вчиненого в особливо великих розмірах, використанні підроблених документів і легалізацію доходів, отриманих злочинних шляхом.
Її спільнику, крім вищезазначених злочинів, додатково інкримінується незаконні дії з арештованим майном і незаконне зберігання наркотиків.
За вчинене зловмисникам загрожує до 12 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на термін до трьох років з конфіскацією майна.
На підставі матеріалів кримінального провадження Міністерство юстиції України скасувало всі реєстраційні дії щодо вказаного майна. На сьогоднішній день об’єкти нерухомості повернуті законним власникам.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас