Oppo хоче створити смартфон з екраном на задній панелі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Oppo хоче створити смартфон з екраном на задній панелі

Технології&Авто
175
Останнім часом китайський ринок смартфонів цікавий тим, що це величезний полігон, на якому деякі процеси йдуть з випередженням, ніж в інших країнах.
На перший план виходить не стільки ціна на смартфон, скільки його можливості. Для виробників пристроїв це означає, що потрібно експериментувати і пропонувати щось свіже.
Oppo Find X і став тією моделлю, при створенні якої інженери постаралися вийти за рамки стереотипів про те, яким повинен бути сучасний мобільник.
Схоже, що Oppo не має наміру зупинятися на досягнутому, і продовжить пошуки оригінального продукту.
Компанія подала патентну заявку з описом цікавого мобільника. Це буде повноекранний апарат, позбавлений фронтальної камери і для неї не передбачений висувний модуль.
За задумом творців, камера буде одна на тильній стороні і тут же розміститься невеликий прямокутний додатковий екран. Передбачається, що користувач зможе створювати селфі за допомогою основної камери, а вивести картинку можна на другий екран.
У патентній документації також зазначено, що новинка буде пило- та водонепроникною. Чи планується і коли вихід комерційної версії смартфона з двома дисплеями, невідомо.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас