Винні в затримці пенсій будуть звільнені — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Винні в затримці пенсій будуть звільнені

Казна та Політика
1298
Народні депутати не збираються закривати очі на факти порушення процедури виплат пенсій за липень 2018 року. Депутати проведуть власне розслідування за фактом затримки виплати пенсій. Про це повідомляється на сайті Верховної Ради.
Так, 25 липня на сайті Ради був зареєстрований проект постанови №9005 “Про створення депутатської робочої групи з питань вивчення причин, що призвели до затримки виплати пенсії за липень 2018 року і формування кадрових висновків, які згодом спричинять звільнення керівників профільних центральних органів виконавчої влади” .
Нагадаємо, в Пенсійному фонді раніше повідомляли, що пенсії не виплачують через касові розриви єдиного соціального внеску (ЄСВ). Експерти вважають, що скорочення зборів по єдиному соціальному внеску може бути пов’язане з тим, що вітчизняний бізнес став активніше користуватися можливостями з оптимізації податків.
Вчора на підприємстві поштового зв’язку “Укрпошта” підтвердили, що станом на 24 липня є технічні затримки з виплатою пенсій. В Укрпошті нарікали на Пенсійний фонд.
В одному з регіональних управлінь ПФУ підтвердили дану інформацію, додавши, що проблеми з виплатами виникають у громадян, які отримують пенсію через пошту.
Так, з тих пенсіонерів, які отримують пенсію через пошту, виплати отримали близько 20% громадян. Для вирішення цієї ситуації, говорить джерело, період для виплат може бути продовжений.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас