Оператори українського мобільного зв'язку розповіли, чи планують підвищувати тарифи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Оператори українського мобільного зв'язку розповіли, чи планують підвищувати тарифи

Фондовий ринок
1474
Оператори великої трійки не збираються підвищувати тарифи на мобільний зв’язок та інтернет-послуги найближчим часом. Хоча, наприклад, в lifecell, в цілому таку можливість не відкидають.
Про це повідомили в прес-службах українських операторів.
Зокрема, як зазначили в Vodafone Україна, компанія не має планів щодо підвищення тарифів.
“Але на собівартість мобільного зв’язку впливає не тільки бажання або розрахунки операторів, але і вартість обладнання та його обслуговування, тарифи на електроживлення, податки і плата за радіочастоти, яка щорічно зростає”, – зазначили в Vodafone.
У lifecell зазначили, що в даний час проводять моніторинг українського ринку, який показує зростання вартості телекомунікаційних послуг, що пов’язано з запуском технології зв’язку четвертого покоління.
“З моменту запуску 4.5G lifecell не встановлював окрему ціну за інтернет-трафік на 4.5G. Трафік 3G+ і 4.5G коштує для абонентів однаково. Поки ми не готові оголошувати про зміну вартості тарифів, але, з огляду на ринкові тенденції, не можемо відкидати такої можливості”, – додали в компанії.
В “Київстарі” повідомили, що доступні для підключення тарифні плани передплаченого зв’язку компанія представила ще в жовтні 2017 року. Для абонентів контрактної форми обслуговування і для бізнес-клієнтів в квітні 2018 року “Київстар” запропонував нові тарифи, орієнтовані на активних користувачів мобільного інтернету.
“Змін в актуальних тарифах найближчим часом не передбачається”, – уточнили в компанії.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас