Українському стартапу вдалося залучити $4 млн інвестицій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українському стартапу вдалося залучити $4 млн інвестицій

Фондовий ринок
893
Міжнародний маркетплейс для пошуку репетиторів Preply залучив $4 млн в Seed-раунді. Лід-інвестором виступив Point Nine Capital – берлінський венчурний фонд, одна з провідних європейських фірм з венчурним капіталом, що інвестують в SaaS і маркетплейси на ранніх стадіях.
За словами співзасновника і СЕО Preply Кирила Бігая, вже в наступному році стартап планує стати провідним маркетплейсом для пошуку приватних репетиторів з іноземних мов у світі.
У свою чергу, керуючий партнер Point Nine Capital Павло Чудзінскі зазначив, що фонд скористався можливістю вийти на фрагментований ринок онлайн-репетиторства, оцінивши фокус на споживчий досвід і світове доведення концепції, і буде сприяти зусиллям команди Preply завойовувати на ньому лідерство.
Фінансування дозволило Preply відкрити другий офіс в Берліні і наростити команду senior-фахівців, які працюють над продуктом. З моменту попередньої угоди з залучення $1,3 млн в 2016 році, присутність компанії на міжнародних ринках збільшилася з 5 до 15 країн, сайт функціонує 15 мовами.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас