NASA запустила платну підписку на дані із супутників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

NASA запустила платну підписку на дані із супутників

Світ
234
НАСА створила агрегатор супутникових даних для підприємців і державних структур. Сервіс працює за передплатою і дозволить прогнозувати врожайність сільськогосподарських культур, стихійні лиха і спостерігати за зміною клімату на основі петабайтів даних.
Про це йдеться в повідомленні на сайті організації.
Зараз інформація із супутників «розкидана по десятках сайтів». Запуск сервісу дистанційного зондування спростить доступ до цих даних в комерційних цілях і дозволить ефективніше вести бізнес, пов’язаний з сільським господарством, логістикою і судноплавством, йдеться в повідомленні НАСА.
“Новий інструмент дозволить знаходити і використовувати супутникові дані НАСА простіше, ніж коли-небудь раніше. Тепер не потрібно шукати інформацію про атмосферу на одному сайті, а, наприклад, про ліси – на іншому. Ми сподіваємося, що запуск сервісу приведе до появи інноваційних продуктів і принесе користь людям у всьому світі”, – коментує представник організації Даніель Локні.
Сервіс дозволяє використовувати готові інструменти для прогнозування і створювати нові додатки на основі супутникових даних.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас