Уживані автомобілі, які з віком стають кращими — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уживані автомобілі, які з віком стають кращими

Технології&Авто
3890
Уживані й раритетні автомобілі завжди користувалися особливою пошаною у автомобілістів. Класичні моделі, яким вже «за сорок», з віком стають тільки прекраснішими. Їм не загрожують не просідання салону, ні ржавіння корпуса. Вони ніколи не вийдуть з моди. На них будуть їздити завжди, тому що це класика.
Cadillac Deville
Американські повнорозмірні легкові автомобілі Cadillac Deville випускалися протягом понад півстоліття. І протягом усієї своєї історії машини користувалися величезним купівельним попитом. Якість і стиль – що ще необхідно справжнім автомолюбітелям.
Aston Martin DBS

Ця спортивна версія класу GT була у виробництві протягом 5 років – з 1967 по 1972 рік, а й сьогодні машина залишається в серці цінителів автотехніки.
Buick Riviera
Модель Riviеra – це пік майстерності дизайнерів та інженерів Buick в жанрі шикарних купе. У автомобіля і по теперішній час екстравагантний зовнішній вигляд і колосальний запас потужності.
Chevrolet Camaro
Назва Camaro є похідною від французького приятель, друг. І цей культовий американський спорткар дійсно не підведе на дорозі.

Chevrolet Corvette
Яскравий, витончений, спортивний. Зовнішність цього автомобіля на той час, коли він з’явився, можна було вважати бездоганною. Втім, і сьогодні у цієї машини повно шанувальників.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас