У Мінагро повідомили, скільки відшкодують аграріям вартості садивного матеріалу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Мінагро повідомили, скільки відшкодують аграріям вартості садивного матеріалу

Казна та Політика
153
Комісія Мінагро з питань державної підтримки розвитку виноградарства, садівництва і хмелярства ухвалила рішення про виділення аграріям 72,1 мільйона гривень для компенсації вартості садивного матеріалу.
Про це повідомляє прес-служба Міністерства аграрної політики та продовольства.
“За бюджетною програмою «Державна підтримка розвитку хмелярства, закладення молодих садів, виноградників та ягідників і нагляд за ними» для компенсації витрат на садивний матеріал аграріям буде нараховано 72087,4 тисяч гривень. Відповідне рішення було прийняте на засіданні Комісії Мінагрополітики з питань державної підтримки розвитку виноградарства, садівництва і хмелярства”, – йдеться у повідомленні Мінагро.
Зокрема, компенсацію за придбання садивного матеріалу плодово-ягідних культур, винограду та хмелю отримають 56 підприємств із 18 областей України. Нові насадження зерняткових, кісточкових, ягідних, горіхоплідних культур та виноградників закладено на 1 255 га.
Загалом від регіональних комісій надійшли документи для компенсації витрат 62 учасникам ринку, під час розгляду яких 6 заявок були відхилені для доопрацювання і повторного обговорення.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас