Philips відзвітував про зростання прибутку на 13,5% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Philips відзвітував про зростання прибутку на 13,5%

Фондовий ринок
189
Philips опублікував фінансовий звіт за підсумками другого кварталу. З нього випливає, що нідерландській компанії вдалося наростити прибуток на 13,5% – з €161 млн до €186 млн.
У цей показник не входять операційні показники підрозділів Signify, Lumileds і Automotive, що займаються світловими рішеннями і чия діяльність більше не буде представлятися в консолідованому бюджеті Philips.
Що стосується загальної виручки, то зіставні продажі Philips, яка вирішила сконцентруватися на ринку охорони здоров’я і споживчих товарів, зросли в порівнянні з минулим роком на 4%, до €4,29 млрд. Втім, таким був нижній поріг прогнозу компанії по виручці за другий квартал.
Аналітики, опитані Thomson Reuters, очікували, що продажі нідерландської компанії зростуть на 4,9%. Не надто вдалий результат пов’язаний з падінням попиту на очищувачі повітря Philips в Китаї.
Втім, глава компанії Франс ван Хутен зазначив, що продажі медичного обладнання значно зросли: «Кількість замовлень зростає ось уже кілька кварталів поспіль. Це означає, що ми рухаємося в правильному напрямку».
За матеріалами:
Коммерсантъ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас