Tesla просить грошей у партнерів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Tesla просить грошей у партнерів

Фондовий ринок
1554
Декільком постачальникам продукції для компанії Tesla розіслані листи з проханням повернути гроші, які раніше витратила компанія. Про це пише The Wall Street Journal.
Як повідомляє видання, в листі Tesla пропонує партнерам повернути частину коштів за контрактами, які компанія уклала починаючи з 2016 року.
Виробник електрокарів запевняє, що таким чином постачальники зможуть зробити інвестицію в компанію, а це в свою чергу сприятиме тривалій співпраці з компанією.
Ніхто з Tesla поки не прокоментував цю інформацію, але автовиробник підтвердив, що веде переговори з приводу зниження цін за контрактами 2016-го року.
Денніс Віранг, промисловий консультант, висловив WSJ думку про те, що такий вчинок Tesla – акт відчаю, так, за його словами, в компанії дбають не про доходи партнерів, а про свій прибуток.
За 6 місяців 2018 року український парк електромобілів поповнився на 1915 авто. Таким чином, у порівнянні з першим півріччям 2017 року попит на автомобілі, що працюють виключно на електротязі, зріс в півтора рази.
TESLA Model S вибрали 95 українців, і це третій результат півріччя на ринку електрокарів. На четвертому місці MERCEDES-BENZ B Electric Drive, в активі цього електромобіля 57 реєстрацій. Замикає п’ятірку лідерів електричний SMART Fortwo – 50 шт.
Нагадаємо, після прийняття Пекіном відповідних мит на імпорт товарів з США, компанія була змушена підняти ціни на свої автомобілі в КНР. Зокрема, вартість седана Model S і кросовера Model X в Китаї зросла на $22,6-$37,6 тис., в залежності від комплектації.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас